Kuopion konservatorio hakee siistijää

Haemme siistijää kokoaikaiseen työsuhteeseen elokuun puolivälistä alkaen, sopimuksen mukaan. Työtä tehdään oppilaitostiloissa Kuopion Musiikkikeskuksella ja läheisessä opetustilassamme Haapakulmalla (Haapaniemenkatu 10).

Työtä tehdään päivisin ja toiveena on, että siistijä aloittaisi viimeistään klo 6.00. Työaika 8 h/pvä ja 40 h/vko, josta seuraa pekkasvapaita 10 ½ päivää/vuosi. Työtä tehdään arkisin, viikonloppuvuoroja voi olla satunnaisesti muutaman kerran vuodessa.

Aluksi solmitaan yhden vuoden määräaikainen työsopimus, mutta toiveissamme on pitkäaikainen työsuhde. Palkkaus on työehtosopimuksemme mukainen 1897,84 € (+ kokemuslisät 2 vuotta 4 %, 5 vuotta 8 %, 8 vuotta 12 % ja 11 vuotta 16 %).

Konservatoriolla on rento ilmapiiri ja hyvät työkaverit! Oppilaitoksen työrytmi mahdollistaa pitkän kesäloman (käytännössä toisesta vuodesta alkaen, kun lomia kertyy tarpeeksi). Kesäloma on suunnilleen juhannukselta elokuun alkuun. Yleensä myös syys- ja hiihtolomaviikot ovat vapaat. Luontaisetuna työpaikalla pääsee nauttimaan musiikkia ja tanssista.

Hakuaika 20.6.–31.7.2024 klo 18.00 mennessä. Hakemukset lähetetään sähköpostilla osoitteeseen rekry@kuopionkonservatorio.fi.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa hallintopäällikkö Jussi Luomanen sähköpostitse jussi.luomanen@kuopionkonservatorio.fi.