Täältä löydät tiedon avoimista työpaikoistamme.

Kuopion konservatorio hakee tuottaja-tiedottajaa vakituiseen työsuhteeseen

Tuottaja-tiedottajan vakituinen tehtävä on avattu hakuun (https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/11779939), ja hakuaikaa tehtävään on 24.1.2023 klo 14 asti. Työpaikka sijaitsee konservatorion tiloissa Kuopion Musiikkikeskuksella.

Tuottaja-tiedottajan työhön kuuluvat oppilaitoksen laajamittainen tapahtumatuotanto sekä viestinnän kokonaisuus. Tuottaja-tiedottaja vastaa mm. viestinnän strategisesta kehittämisestä, koulutusmarkkinoinnista, imagotyöstä sekä viestinnän monipuolisesta sisällöntuotosta eri viestintäkanaviin (mm. oppilaitoksen verkkosivut, digi- ja printtimainonta ja sosiaalisen median kanavat). Työhön liittyy myös oppilaitoksen omien viestintäkanavien ylläpitoon ja kehittämiseen liittyviä tehtäviä.

Hakijalta edellytetään soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja kokemusta viestinnän monipuolisista työtehtävistä. Eduksi katsotaan kulttuurialan tuntemus sekä kokemus musiikin ja/tai tanssin tapahtumatuotannosta. Tehtävien hoidossa tarvitaan graafiseen taittamiseen ja editointiin liittyvää osaamista (mm. Adoben Photoshop, InDesign ja Premiere -ohjelmistot). Itsenäinen ja kehittävä työote sekä erinomaiset yhteistyö- ja organisointitaidot ovat oleellisia tehtävän hoitamisen kannalta.

Kuopion konservatorio on kannatusyhdistyksen ylläpitämä, tuntiperusteista valtionosuutta saava musiikkioppilaitos, joka antaa laajan oppimäärän taiteen perusopetusta musiikissa ja tanssissa 2500 oppilaalleen sekä musiikin ammatillista koulutusta noin 70 opiskelijalle 130 opettajan voimin. Konservatorio toimii Kuopion lisäksi Juankosken, Lapinlahden, Nilsiän, Siilinjärven ja Suonenjoen toimipisteissä.

Tarjoamme aktiivisen työyhteisön ja monipuolisen työnkuvan maan suurimmassa musiikkioppilaitoksessa.

Työ on pääosin toimistotyöaikainen, mutta se sisältää välillä myös ilta- ja viikonlopputyötä. Tehtävään valitun on esitettävä lain 504/2002 edellyttämä rikosrekisteriote. Koeaika on 4 kk. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Palkkaus on Sivistystyönantajat ry:n yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukainen, alkupalkka 2.680,07 € ja loppupalkka (kaikilla kokemuslisillä) 3.135,30 €.

Lue ohjeet tehtävään hakemisesta ja tarvittavista hakemusliitteistä TE-palveluiden sivuilta: https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/11779939

Lisätiedot tehtävästä

Nykyinen tuottaja-tiedottaja Anu Piispanen (19.1. saakka), anu.piispanen@kuopionkonservatorio.fi ja puh. 044 727 9216

Rehtori Esko Kauppinen, esko.kauppinen@kuopionkonservatorio.fi ja puh. 044 727 9213.

Valinnat pianonsoiton lehtorin sekä päätoimisten tuntiopettajien tehtäviin

Kuopion konservatorio haki pianonsoiton lehtoria sekä kahta pianonsoiton päätoimista tuntiopettajaa vakituiseen työsuhteeseen 1.8.2022 alkaen. Konservatorion johtokunta päätti kokouksessaan 26.4.2022 valita uudeksi pianonsoiton lehtoriksi musiikin maisteri Emma Koposen ja uusiksi päätoimisiksi pianonsoiton tuntiopettajiksi musiikkipedagogi (AMK) Jussi Immosen ja musiikin maisteri Laura Pulkan.

Hakemuksia lehtorin toimeen tuli 13 ja päätoimisen tuntiopettajan tehtävään 20. Kiitokset kaikille hakijoille ja haastatteluihin osallistuneille!

Lisätiedot

Rehtori Esko Kauppinen, puh. 044 7279213, esko.kauppinen@kuopionkonservatorio.fi