Tanssi harrastuksena

Hyppää mukaan tanssin maailmaan! Tanssiopinnot tarjoavat taiteen ja liikkumisen iloa, tukien samalla lapsen ja nuoren kasvua.

Kuopion konservatorio tarjoaa taiteen perusopetuksen laajan oppimäärän mukaista opetusta tanssissa. Meillä voit siis harrastaa tanssia taaperosta aikuisiälle saakka! Noudatamme opetuksessamme taiteen perusopetuksen tanssin laajan oppimäärän mukaista opetussuunnitelmaa. Tanssituntien turvallinen ja kannustava oppimisilmapiiri luo tilaisuuden tutkia tanssin maailmaa jokaisen oppilaan omista lähtökohdista. Kaikki vakituiset opettajamme ovat korkeakoulutettuja tanssin ammattilaisia.

Lastentanssi

Tanssiharrastuksen voi aloittaa lastentanssissa 2–5-vuotiaana yksin tai yhdessä oman aikuisen kanssa. Leikin, mielikuvien ja monipuolisten harjoitteiden avulla tutustumme tanssin maailmaan. Tervetuloa lastentanssiin kokemaan tanssin ja liikkumisen iloa!

Valmentava opetus

Tanssin valmentavat opinnot on tarkoitettu 6–8-vuotiaille lapsille. Tanssin valmentavissa opinnoissa tutustutaan sekä nykytanssiin että balettiin monipuolisen perusliikkumisen ohella. Yhdessä tehden ja kokien luomme pohjaa myös tanssin perusopintoihin.

Baletti ja nykytanssi

Baletin ja nykytanssin harrastamisen voi aloittaa 8–9-vuotiaana tanssin perusopinnoista. Tanssin perusopinnot tarjoavat lapsille ja nuorille tanssin iloa ja mahdollisuuden harrastaa tanssia pitkäjänteisesti. Opetus etenee tasolta toiselle yksilöllisesti. Perusopintojen jälkeen oppilas voi siirtyä tanssin syventäviin opintoihin.

Avoin konservatorio

Avoimen konservatorion aikuisryhmissä voi harrastaa tavoitteellisesti mm. balettia ja nykytanssia ammattitaitoisen opettajan johdolla. Opinnot ovat omakustanteisia.

Tanssi harrastuksena: Uutisia

20.6.2024

Hyvää kesää!

Oppilaitoksemme lomailee 1.7.–31.7.2024. Puhelinvaihde on suljettu 20.6.–31.7.2024.