Erasmus+

Erasmus+ -akkreditointi mahdollistaa ammatillisen koulutuksen liikkuvuuksien kehittämisen v. 2027 asti.

Kuopion konservatorion ammatillinen koulutus on saanut Opetushallitukselta Erasmus+ -akkreditoinnin ohjelmakaudelle 2022-2027. Akkreditointi kertoo konservatorion kansainvälisen toiminnan pitkäjänteisyydestä ja akkreditoinnin myötä konservatorio on sitoutunut noudattamaan Erasmus+ -ohjelman laatustandardeja sekä edistämään inkluusion, digitaalisuuden ja ympäristövastuullisuuden periaatteita.

Akkreditoinnin avulla konservatorio voi säännöllisesti toteuttaa ammatillisen koulutuksen muusikko- ja musiikkiteknologiopiskelijoiden sekä ammatillisen koulutuksen henkilöstön liikkuvuuksia mm. oppilaitos- ja työssäoppimisjaksojen sekä job-shadowing-jaksojen kautta. Akkreditointi mahdollistaa myös konservatorion ammatillisen koulutuksen henkilöstön lähettämisen kansainvälisiin Erasmus+ -laatuvaatimukset täyttäviin kursseihin ja koulutuksiin sekä alan asiantuntijoiden kutsumisen mestarikurssien ja koulutusten vetäjiksi Kuopioon.

Erasmus+ -akkreditointiin ja Erasmus+ -liikkuvuuksin liittyvissä kysymyksissä auttavat oppilaitoksen rehtori sekä kv-koordinaattori.

Yhteystiedot:

Erasmus+ Coordinator for international relations
Anna Tenhunen
anna.tenhunen@kuopionkonservatorio.fi
+358447279235

Lisätietoa Erasmus+ -ohjelmasta: www.oph.fi/erasmusplus