Liity kannatusyhdistyksemme jäseneksi!

Kuopion konservatorion kannatusyhdistys ry:n tarkoituksena on tukea ja edistää musiikin- ja tanssinopetustoimintaa.

Tarkoituksen toteuttamiseksi yhdistys ylläpitää Kuopion kaupungissa Kuopion konservatorio -nimistä suomenkielistä musiikki- ja tanssioppilaitosta, jossa annetaan musiikin ammatillista koulutusta sekä taiteen perusopetuksesta annetun lain mukaista musiikin ja tanssin perusopetusta valtion asianomaisten viranomaisten vahvistamien järjestämislupien mukaisesti. Lisäksi yhdistys järjestää omia konsertteja ja muita esiintymistilaisuuksia sekä harjoittaa muuta samantapaista tarkoitustaan tukevaa toimintaa.

Yhdistykseen vuosi- ja elinikäisjäseneksi voidaan hyväksyä henkilö, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen. Kannattavaksi jäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö tai oikeuskelpoinen yhteisö, joka haluaa tukea yhdistyksen tarkoitusta ja toimintaa. Vuosi- ja elinikäisjäsenet sekä kannattavat jäsenet hyväksyy hakemuksesta yhdistyksen hallitus.

Yhdistys pitää vuosittain kaksi varsinaista kokousta. Yhdistyksen kevätkokous pidetään maalis-huhtikuussa ja syyskokous loka-marraskuussa hallituksen määräämänä päivänä. Yhdistyksen kokouksessa käsitellään pääsääntöisesti yhdistyksen säännöissä käsiteltäviksi määritellyt asiat. Kokouksissa on jokaisella varsinaisella jäsenellä, elinikäisjäsenellä ja kunniajäsenellä yksi ääni.

Yhdistyksen jäsenmaksu on tällä hetkellä 5 €/ vuosi vuosijäseneltä ja 20 € elinikäisjäsenmaksu.

Tutustu yhdistyksen sääntöihin tästä!

Tee jäsenhakemus tästä (linkki puuttuu)