Pianistien Juhlat

Pianistien Juhlat järjestetään lauantaina 4.2.2023 Siilinjärvellä

Kuopion konservatorion viiden toimipisteen (Suonenjoki, Juankoski, Lapinlahti, Nilsiä ja Siilinjärvi) nuorten pianistien katselmus kokoaa nuoria soittajia nauttimaan musiikista ja harrastuksestaan, esiintymään yleisölle sekä tapaamaan ystäviä. Pianistien Juhlat -katselmus on samalla yleisölle julkinen ja maksuton kulttuuritilaisuus.

Seuraavat Pianistien Juhlat järjestetään lauantaina 4.2.2023 klo 9.45-16 Siilinjärvellä Kylpylähotelli Kunnonpaikassa (os. Jokiharjuntie 3, 70910 Vuorela). Katselumus on yleisölle julkinen ja maksuton kulttuuritilaisuus.

Katselmuksen kaikki esiintyjät saavat esityksestään palautteen ja kunniakirjan. Palauteryhmän muodostavat tänä vuonna Kuopion konservatorion pianonsoiton lehtorit Outi Keskinen ja Justas Stasevskij.

Pianistien Juhliin ilmoittaudutaan esittäjiksi lomakkeella omalle opettajalle viimeistään 20.1.2023 mennessä.

Pianistien Juhlat -katselmusta on järjestetty säännöllisesti joka toinen vuosi. Ensimmäinen Pianistien Juhlat vuonna 2010 oli samoin Suonenjoella. Tapahtuma on odotettu, ja sen myönteisen merkityksen voi nähdä ennen muuta esityksissä ja soittajien innossa sekä yleisön antamassa palautteessa. Osittain yhteisiä opettajavoimia käyttävät toimipisteet vaihtavat katselmuksen myötä kokemuksia ja käytäntöjä.