Tempo-sarja: Tuttuja polkuja ja uusia alkuja

Julkaistu: 4.10.2022

Romantiikan hehkua ja uusklassismia 1900-luvulta on luvassa Kuopion konservatorion opettajien lokakuisessa kamarimusiikkikonsertissa. Konsertti kuljettaa kuulijan Robert Schumannin Liederkreis (op. 39) sekä Franz Schubertin Der Hirt auf dem Felsen -teosten keväisistä tunnelmista amerikkalaisen nykysäveltäjän Norman Dello Joion soljuvan melodiseen Trioon huilulle, sellolle ja pianolle, jossa on kuultavissa sekä vaikutteita klassismin aikakaudelta että nykymusiikista. Illan aikana kuullaan myös trio Louise Farrencin romantiikan ajan Trio huilulle, sello ja pianolle op. 45 e-molli.

Konsertissa esiintyvät Marja-Liisa Koponen, sopraano, Maxime Laffitte, klarinetti, Susanna Bunda, huilu, Suvi Hyttinen, sello sekä Natalia Sadovnitchaia, piano.

Liput konserttiin käteisellä tai MobilePaylla ovelta 15€ / 10€ (opiskelijat, eläkeläiset, työttömät, varusmiehet) / 4€ Savonia-amk:n Musiikin ja tanssin yksikön ja Sibelius-Akatemian Kuopion yksikön opiskelijat ja henkilökunta sekä Kuopion kaupunginorkesterin henkilökunta. Lipunmyynti alkaa Kamarimusiikkisalin lämpiössä klo 18.30, ovet aukevat saliin klo 18.45.

Kuopion konservatorion oppilailla, opiskelijoilla ja henkilökunnalla on konserttiin vapaa pääsy.

Seuraa tapahtumaa Facebookissa!

4.10.2022
klo 19
Kuopion Musiikkikeskus, Kamarimusiikkisali